Bulgur pšeničný 400g
Bulgur pšeničný BACCHINI 400g
Bulgur se získává z tvrdé odrůdy pšenice, zrna se namáčí, uvaří a po vysušení drtí na menší kousky. Jeho výhodou je snadná příprava a široká škála použití.
Detailní popis
PŘEDVAŘENÁ DRCENÁ CELOZRNNÁ TVRDÁ PŠENICE
Složení
Celozrnná tvrdá pšenice, voda.
Alergenní informace
Obsahuje pšenici. Může obsahovat sóju.
Návod k použití
Do hrnce nalijte 500ml vody, 1 lžici oleje, 2 špetky soli a přiveďte k varu. Nasypte 80 g bulguru, lehce promíchejte a vařte 11 minut na mírném ohni. Přebytečnou vodu slijte, přidejte trochu oleje, promíchejte a dochuťte dle Vašeho gusta.
Návařnost bulguru je 300%.
Skladování
Uchovejte v chladu a suchu.
Země původu
Itálie
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota | 1548 kJ/366 kcal |
Tuky | 2,7g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,6g |
Sacharidy | 68g |
z toho cukry | 0,9g |
Vláknina | 4,6g |
Bílkoviny | 15g |
Sůl | 0g |
RECEPT
Insalata fredda di bulgur / Bulgurový salát
Budete potřebovat:
400g Bulguru Bacchini, 3 cukety, 10 cherry rajčátek, 2 citróny, extra panenský olivový olej, sůl, pepř, pár lístků bazalky na ozdobu.
Cukety chvilku povařte tak, aby zůstaly křupavé a po vychladnutí je nakrájejte na kostky. Omytá rajčata překrojte na půlky. Bulgur si připravte podle návodu. Zatímco se bulgur vaří, připravte si zálivku z citrónové šťávy, oleje, soli a pepře, vše důkladně smíchejte. Jakmile bulgur vychladne, ochuťte cuketami, rajčaty, dresinkem a pár lístky bazalky. Salát nechte pár hodin odpočinout v lednici a podávejte.
Dobrou chuť.
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!