Bramborové noky 3000g
Gnocchi di patate bramborové noky LA BONTÁ ITALIANA 3000g
Noky můžeme stejně jako těstoviny podávat jako hlavní chod nebo servírovat jako přílohu. Jejich výhodou je rychlá a nenáročná příprava. Recepty s Gnocchi okouzlíte celou rodinu.
Detailní popis
VÝROBEK Z BRAMBOR - BRAMBOROVÉ NOKY/GNOCCHI
Složení
Rehydratované brambory 70% [voda, bramborové vločky (země původu: EU)], pšeničná mouka, bramborový škrob, rýžová mouka, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, konzervant: sorban draselný, přírodní aroma.
Alergenní informace
Výrobek obsahuje lepek. Může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji a hořčice.
Návod k použití
Noky vhoďte do vařící se osolené vody. Po vyplavání na povrch vyčkejte 2 minuty a sceďte.
Použití
Noky můžeme stejně jako těstoviny podávat jako hlavní chod. např. se smetanovými nebo rajčatovými omáčkami, nebo servírovat jako přílohu k všem druhům omáček, se zelím a s masem aj. Jejich výhodou je rychlá a nenáročná příprava.
- Na český způsob se hodí téměř ke všem druhům omáček, jako je např. rajská, koprová, houbová, dále s gulášem, se špenátem, se zelím a s uzeným masem, s masem a šťávou, s vajíčkem, nebo i na sladko jako škubánky s mákem.
- Na italský způsob chutnají především se smetanovými omáčkami (nejpoužívanější je quattro formaggi se čtyřmi druhy sýrů), do kterých přidáváme např. lososa, listový špenát, houby, šunku, kuřecí maso, sýry – parmazán, gorgonzolu, nivu. Dopřát si je můžete i s rajčatovými omáčkami, jako je například ragú, s pestem nebo jen s rozpuštěným máslem a posypané sýrem.
Skladování
Uchovejte na chladném a suchém místě při teplotě do +25°C. Po otevření uchovejte v ledničce a spotřebujte do 3 dnů.
Země původu
Itálie
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota | 655 kJ/154 kcal |
Tuky | 0,3g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1g |
Sacharidy | 33,3g |
z toho cukry | 0,3g |
Vláknina | 1,3g |
Bílkoviny | 4g |
Sůl | 0,63g |
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!