Bramborové noky LA BONTÁ 500g
Gnocchi di patate bramborové noky LA BONTÁ ITALIANA 500g
Noky můžete stejně jako těstoviny podávat jako hlavní chod nebo servírovat jako přílohu. Jejich výhodou je rychlá a nenáročná příprava. Recepty s Gnocchi jistě okouzlíte celou rodinu.
Detailní popis
VÝROBEK Z BRAMBOR - BRAMBOROVÉ NOKY/GNOCCHI
Složení
Rehydrované brambory 80% [voda, bramborové vločky země původu: EU)], pšeničná mouka, bramborový škrob, rýžová mouka, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, konzervant: sorban draselný, přírodní aroma.
Alergenní informace
Obsahuje pšenici. Může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji a hořčice.
Návod k použití
Noky vhoďte do vroucí osolené vody. Po vyplavání na povrch vyčkejte 2 minuty, sceďte a servírujte s vaší oblíbenou omáčkou. Doba varu: 2 minuty.
- Na český způsob se hodí téměř ke všem druhům omáček, jako je např. rajská, koprová, houbová, dále s gulášem, se špenátem, se zelím a s uzeným masem, s masem a šťávou, s vajíčkem, nebo i na sladko jako škubánky s mákem.
- Na italský způsob chutnají především se smetanovými omáčkami (nejpoužívanější je quattro formaggi se čtyřmi druhy sýrů), do kterých přidáváme např. lososa, listový špenát, houby, šunku, kuřecí maso, sýry – parmazán, gorgonzolu, nivu. Dopřát si je můžete i s rajčatovými omáčkami, jako je například ragú, s pestem nebo jen s rozpuštěným máslem a posypané sýrem.
Skladování
Uchovejte v chladu a suchu při teplotě do 25°C. Po otevření uchovejte v ledničce a spotřebujte do 3 dnů.
Země původu
Itálie
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota | 655 kJ/154 kcal |
Tuky | 0,3g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1g |
Sacharidy | 33,3g |
z toho cukry | 0,3g |
Vláknina | 1,3g |
Bílkoviny | 4g |
Sůl | 0,63g |
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!