Bezlepkové rýžové noky 500g
Gnocchi di riso gluten free rýžové noky bezlepkové LA BONTÁ ITALIANA 2 x 250g
Noky můžeme stejně jako těstoviny podávat jako hlavní chod nebo servírovat jako přílohu. Jejich výhodou je rychlá a nenáročná příprava. A navíc pokud vaříte jen 1 porci, stačí Vám otevřít jen polovinu balení a druhou si nechat na příště.
Buďte světoví a připravte rodině něco ze snadné moderní gastronomie.
Detailní popis
RÝŽOVÉ NOKY/GNOCCHI
Složení
rýžová mouka 60% (země původu EU), voda, bramborový škrob, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, konzervant: sorban draselný.
Alergenní informace
Může obsahovat stopy sóji.
Návod k použití
Noky vhoďte do vroucí osolené vody. Po vyplavání na povrch vyčkejte 2 minuty, sceďte a servírujte s Vaší oblíbenou omáčkou.
- Na český způsob se hodí téměř ke všem druhům omáček, jako je např. rajská, koprová, houbová, dále s gulášem, se špenátem, se zelím a s uzeným masem, s masem a šťávou, s vajíčkem, nebo i na sladko jako škubánky s mákem.
- Na italský způsob chutnají především se smetanovými omáčkami (nejpoužívanější je quattro formaggi se čtyřmi druhy sýrů), do kterých přidáváme např. lososa, listový špenát, houby, šunku, kuřecí maso, sýry – parmazán, gorgonzolu, nivu. Dopřát si je můžete i s rajčatovými omáčkami, jako je například ragú, s pestem nebo jen s rozpuštěným máslem a posypané sýrem.
Skladování
Uchovejte na chladném a suchém místě při teplotě do +25°C. Po otevření uchovejte v ledničce a spotřebujte do 3 dnů.
Země původu
Itálie
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota | 715 kJ/168 kcal |
Tuky | 0,4g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1g |
Sacharidy | 37,9g |
z toho cukry | <0,1g |
Vláknina | 0,6g |
Bílkoviny | 3g |
Sůl | 0,63g |
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!