Pinsa předpečený korpus s táckem 250g
La Pinsa předpečený korpus na pinsu s papírovým táckem LALTRAPIZZA 250g
Ručně tažený korpus na pinsu je vyráběn pomalým 60-ti hodinovým kynutím ze 100% italské hladké a rýžové mouky a následným předpečením na kameni. Pomalé kynutí a vyvážený poměr použité mouky zaručuje lepší stravitelnost. Ručně vyrobený oválný základ na pinsu si připravíte rychle a velice snadno, stačí pouze několik minut dopéct. Domácím dopečením získá pinsa zlatavou a křupavou kůrku na povrchu a zachová si jemnost uvnitř korpusu. Teď už jen dochutit dle vlastního gusta a popřát Dobrou chuť.
Rozměr pinsy 32 x 18 cm
Detailní popis
Složení
Hladká pšeničná mouka typ 0, voda, rýžová mouka, extra panenský olivový olej, jedlá sůl, fermentovaný ječný sladový ocet, pivovarské kvasnice, aromata.
Alergenní informace
Obsahuje pšenici a ječmen. Může obsahovat hořčici, sezam, sóju, oves a žito.
Skladování
Produkt balen v ochranné atmosféře. Uchovejte na chladném a suchém místě.
Návod k použití
Horkovzdušnou troubu rozehřejte na 220-250°C, vyjměte pinsu z obalu a dochuťte dle gusta, ozdobený korpus položte na rošt nebo plech do rozehřáté trouby a dopečte po dobu 5-6 min. Servírujte na papírovém tácku.
Země původu
Itálie
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota | 1062 kJ/251 kcal |
Tuky | 2,6g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3g |
Sacharidy | 48g |
z toho cukry | 1,2g |
Vláknina | 1,9g |
Bílkoviny | 7,5g |
Sůl | 1,5g |
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!