Rajčatová omáčka s mletým masem 330g
Sugo al Ragú rajčatová omáčka s mletým masem LA TORRENTE 330g
Hotová rajčatová omáčka s mletým masem je jednou z nejtypičtějčích italských omáček původem z Bologni. Boloňská omáčka nebo jen ragú se používá především na přípravu lasagní, ale pro svou oblíbenost se již klasicky používá se špagetami nebo s tagliatellemi.
Detailní popis
HOTOVÁ RAJČATOVÁ OMÁČKA S MLETÝM MASEM.
Sterilovaná zeleninová omáčka
Složení
Krájená rajčata 60%, rajčatová šťáva, hovězí maso 8%, vepřové maso 8%, zelenina v různém poměru 14% (mrkev, cibule, celer), červené víno (obsahuje siřičitany), olivový olej, jedlá sůl, cukr, muškátový oříšek, regulátor kyselosti: kyselina citronová.
Alergenní informace
Obsahuje celer a siřičitany.
Návod k použití
Omáčku nalijte na pánev a prohřejte po dobu asi 2-3 minut, přidejte uvařené těstoviny a promíchejte. Těstoviny posypte trochou sýra parmigiano a podávejte horké.
Skladování
Po otevření uchovejte v ledničce při +4°C a spotřebujte do 2 dnů.
Země původu
Itálie
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota | 330 kJ/79 Kcal |
Tuky | 4,6g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,7g |
Sacharidy | 4,5g |
z toho cukry | 4,5g |
Vláknina | 1,1g |
Bílkoviny | 4,4g |
Sůl | 0,9g |
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!