Rostlinný krém neslazený HOPLÁ 1l
Rostlinný krém neslazený HOPLÁ 1l
Hoplà na šlehání a vaření bez ztužených tuků lze použít v kuchyni jako lehké ochucovadlo, jako alternativu smetany živočišného původu. V cukrářství je ideální pro výrobu a zdobení dortů, plněných dortů, semifreddo, zmrzliny atd., lze jej použít s pudinkem, čokoládou, lískovým oříškem a dalšími aroma.
Detailní popis
Přípravek z rostlinného tuku s dlouhodobou trvanlivostí UHT, ke šlehání a vaření.
Složení
Voda, neztužené rostlinné tuky 28% (kokosový olej, olej z palmových jader, kakaové máslo), rozpustná rostlinná vláknina, mléčné bílkoviny, stabilizátory (E420, E460, E339, E466), emulgátory (E472e, sójový lecitin E322, E472b), sůl, aroma, barvivo betakaroten (E160a).
Alergenní informace
Obsahuje mléko a sóju.
Použití
Jako náhrada za živočišnou smetanu, zejména v gastronomii - k vaření, na omáčky, ke zjemňování omáček, při přípravě studených předkrmů. V cukrářské výrobě na zákusky, poháry, vařený pařížský krém, na výrobu šlehaných ochucených krémů a zmrzlin.
Doporučení
Doporučuje se šlehat při teplotě výrobku 4°C až 6°C, dle potřeby lze vzhledem k vysokému stupni konzistence ředit vodou nebo mlékem, a to v poměru 200 ml vody (mléka) na 1 lt šlehačky.
Skladování
Doporučené skladování při teplotě 4°C-22°C.
Po otevření tetra paku uchovávat v lednici a spotřebovat do 3-4 dnů.
Země původu
Itálie
Výživové údaje na 100ml
Energetická hodnota | 1143 kJ/277 kcal |
Tuky | 28g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 28g |
Sacharidy | 5,1g |
z toho cukry | 0,9g |
Vláknina | 0,8g |
Bílkoviny | 0,8g |
Sůl | 0,25g |
Specifikační body
Recept na pařížský krém
Rostlinná šlehačka Hoplá 1l, cukr 200 g, kakao 70 g.
Postup: Suroviny smícháme a uvaříme. Čokoládový krém necháme vychladnout a minimálně 6 hodin odpočinout. Po odpočinutí lze šlehat ručním nebo elektrickým šlehačem.
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!