Bezlepkové rýžové noky s pohankou 500g
Gnocchi di riso con grano saraceno - bezlepkové rýžové noky s pohankou LA BONTÁ 2 x 250g
Noky můžeme stejně jako těstoviny podávat jako hlavní chod nebo servírovat jako přílohu. Jejich výhodou je rychlá a nenáročná příprava. Navíc pokud vaříte jen 1 porci, stačí Vám otevřít jen polovinu balení a druhou si nechat na příště.
Buďte světoví a připravte rodině něco ze snadné moderní gastronomie.
Detailní popis
BEZLEPKOVÉ RÝŽOVÉ NOKY S CELOZRNNOU POHANKOVOU MOUKOU. PASTEROVÁNO
Složení
Voda, rýžová mouka (země původu) 29%, pohanková mouka celozrnná 8%, bramborový škrob, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, konzervant: sorban draselný.
Alergenní informace
-
Návod k použití
Noky vhoďte do dostatečného množství vařící se osolené vody. Po vyplavání na povrch vyčkejte další 2 minuty a poté sceďte a servírujte s vaší oblíbenou omáčkou.
- Na český způsob se hodí téměř ke všem druhům omáček, jako je např. rajská, koprová, houbová, dále s gulášem, se špenátem, se zelím a s uzeným masem, s masem a šťávou, s vajíčkem, nebo i na sladko jako škubánky s mákem.
- Na italský způsob chutnají především se smetanovými omáčkami (nejpoužívanější je quattro formaggi se čtyřmi druhy sýrů), do kterých přidáváme např. lososa, listový špenát, houby, šunku, kuřecí maso, sýry – parmazán, gorgonzolu, nivu. Dopřát si je můžete i s rajčatovými omáčkami, jako je například ragú, s pestem nebo jen s rozpuštěným máslem a posypané sýrem.
Skladování
Uchovejte na chladném a suchém místě při teplotě do +25°C. Po otevření uchovejte v ledničce a spotřebujte do 3 dnů.
Země původu
Itálie
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota | 735 kJ/173 kcal |
Tuky | 0,4g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1g |
Sacharidy | 38,2g |
z toho cukry | 0,9g |
Vláknina | 1,8g |
Bílkoviny | 3,3g |
Sůl | 0,9g |
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!