Bezlepkové rýžové noky s pohankou 500g

Kód produktu: 1-10056 Kód výrobce: 8595199901341 Výrobce: Carlo Crivellin
83,90 Kč
74,91 Kč bez DPH
Skladem
Ks
Počet ks v kartonu: 11

Gnocchi di riso con grano saraceno - bezlepkové rýžové noky s pohankou LA BONTÁ 2 x 250g

Noky můžeme stejně jako těstoviny podávat jako hlavní chod nebo servírovat jako přílohu. Jejich výhodou je rychlá a nenáročná příprava. Navíc pokud vaříte jen 1 porci, stačí Vám otevřít jen polovinu balení a druhou si nechat na příště. 
Buďte světoví a připravte rodině něco ze snadné moderní gastronomie.

Zobraz detailní popis

Detailní popis

BEZLEPKOVÉ RÝŽOVÉ NOKY S CELOZRNNOU POHANKOVOU MOUKOU. PASTEROVÁNO

Složení
Voda, rýžová mouka (země původu) 29%, pohanková mouka celozrnná 8%, bramborový škrob, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, konzervant: sorban draselný.

Alergenní informace
-
Návod k použití
Noky vhoďte do dostatečného množství vařící se osolené vody. Po vyplavání na povrch vyčkejte další 2 minuty a poté sceďte a servírujte s vaší oblíbenou omáčkou.

  • Na český způsob se hodí téměř ke všem druhům omáček, jako je např. rajská, koprová, houbová, dále s gulášem, se špenátem, se zelím a s uzeným masem, s masem a šťávou, s vajíčkem, nebo i na sladko jako škubánky  s  mákem.
  • Na italský způsob chutnají  především se smetanovými omáčkami (nejpoužívanější je quattro  formaggi  se čtyřmi druhy  sýrů), do kterých přidáváme např. lososa, listový špenát, houby, šunku, kuřecí maso, sýry – parmazán, gorgonzolu, nivu. Dopřát si je můžete i s rajčatovými omáčkami, jako je například ragú, s pestem nebo jen s rozpuštěným máslem a posypané sýrem.

Skladování
Uchovejte na chladném a suchém místě při teplotě do +25°C. Po otevření uchovejte v ledničce a spotřebujte do 3 dnů.

Země původu
Itálie

Výživové údaje na 100g

Energetická hodnota 735 kJ/173 kcal
Tuky 0,4g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,1g
Sacharidy 38,2g
z toho cukry 0,9g
Vláknina 1,8g
Bílkoviny 3,3g
Sůl 0,9g

Hodnocení produktu

Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!