Špagety aglio, olio e peperoncino (spaghetti)
Co budete na špagety potřebovat?
- 500 g špagety Riscossa,
- 5 stroužků česneku,
- 2 sušené feferonky,
- 5 lžic olivového oleje,
- sůl,
- snítka petržele
Postup:
TIP: Zkuste v receptu nahradit špagety za jiný typ těstovin - například:
- Penne rigate
rýhované trubky - Eliche
vrtule - Farfalle
mašle
- Na olivovém oleji osmahneme česnek nakrájený na plátky, sušenou feferonku a přidáme najemno nasekanou petrželovou nať.
- Dále přidáme 1-2 lžíce vody a chvíli podusíme.
- Špagety uvaříme „al dente“ v osolené vodě a pak je scedíme, neproplachujeme, dáme do misky a přidáme olivovou směs a dobře promícháme.
Objednejte si vybrané suroviny přímo na našem eshopu: