Vermicelli alla putanesca Co budete na špagety potřebovat? 500 g těstovin Vermicelli RISCOSSA č.4, 700 g loupaných nebo koktejlových rajčat, 150 ml panenského olivového oleje, 80 g černých oliv bez pecky, 30 g kaparů, 6 plátků ančoviček v oleji, 2 stroužky česneku, snítka petržele a sůl. Postup: Na pánvi rozpálíme olej a do něj přidáme nakrájené ančovičky, kapary a plátky česneku, které osmahneme dohněda a zmírníme plamen. Přidáme olivy, rajčata a feferonku, vaříme na prudkém ohni. Omáčka by měla zhoustnout. Těstoviny uvaříme v osolené vodě „al dente“, scedíme a přihodíme na pánev. Promícháme a krátce za stálého míchání ponecháme na prudkém plameni. Posypeme petrželkou. Zobrazit soubory ke stažení Skrýt soubory ke stažení