Zelenina a Pesto

Antipasta, tímto slovem nahrazují italové všechny studené předkrmy. Jedná se např. o nakládanou zeleninu, grilovanou zeleninu, zeleninové pomazánky, paté, houby a jejich směsi naložené v oleji nebo v octu, olivy a spoustu dalšího. 
Pesto genovese je zelená omáčka připravená z rozdrcených lístků bazalky, soli, česneku, parmazánu, piniových oříšků a olivového oleje. Ochutnat můžete také pesto rosso, které svoji barvu získalo z použitých červených sušených rajčat. 
Luštěniny bychom měli do svého jídelníčku zařazovat co nejčastěji. Vyberte si čočku, drobné bílé fazole Cannellini, větší máslové Spagna, červené Red Kidney, netradiční černé fazole, klasickou cizrnu nebo tmavou cizrnu Kala Chana. Všechny druhy luštěnin jsou v plechovce a naložené v mírně slaném nálevu a vaření z nich je úplná hračka.


Probíhá načítání komponenty
Kapary medium v nálevu z vin.octa 95g
Cibulky Borettane sladkokyselý nálev 290g
CreaBurger červená řepa 200g
CreaBurger špenát 200g
CreaBurger rajčata a papriky 200g
Dýňový krém CITRES 200g
Giardiniera křupavá zelenina CITRES 540g
Plody kapary se stopkou v octě 290g
Tapenáda olivy, kapary, sardinky 200g
Kapary medium v nálevu z vin. octa 540g
Kapary v soli CITRES 900g
Kapary v soli CITRES 70g